De pure smaak van traditie.

Smakelijk feesten!

Met ’t Driessent keert Bart Claes niet alleen terug naar zijn roots. Hij brengt ‘een goed feest’ ook terug naar de essentie. Gezellig. Ongedwongen. En puur. Maar waarom kiest ’t Driessent voor een varken als mascotte? Dat is de hamvraag!

PIGment

’t Driessent geeft kleur aan elk feest. Net zoals er van varkensvlees in de keuken helemaal niets verloren gaat – en het hele varken van de poten tot de oren toe wordt gebruikt, haalt het feest-team van ’t Driessent alles uit de kast om van uw feest een onvergetelijke ervaring te maken.

De pure smaak van traditie

In de keuken trekt ’t Driessent voluit de kaart van lokale, kwaliteitsvolle producten.  De menu’s zijn een ode aan de authentieke Vlaamse keuken. Een knipoog naar onze bourgondische traditie. Robuust en karaktervol. Zonder extreme smaakcombinaties of decoratieve tierlantijntjes. 

Over ons

Spaarvarken

Een aangename setting, een vlotte bediening, een gezellige sfeer en… Lekker eten en drinken. Feesten in haar puurste vorm. Zonder stijve kantjes en dure franjes. Dat is het handelsmerk van ’t Driessent. En als je alle franjes herleidt tot smaakvolle details, hoeft lekker en gezellig feesten ook helemaal niet duur te zijn. 

Team

Bart Claes
Bart Claes
Creatief bezieler / zaakvoerder

We gaan elke dag voluit om een mooie, een smakelijke en inspirerende omgeving te creëren waar het fijn is om te werken, te feesten, te vertoeven in het algemeen! Onze medewerkers en onze gasten gelukkig maken, dat is mijn overtuiging!

Myriam Joris
Myriam Joris
​Verkoop en administratie

Informeren, adviseren en creëren om samen met u de ideale match te 'schrijven' op 'uw maat' en dat met 'onze' troeven u dit te laten beleven. Heerlijk toch!

Gilles Stallaert
Gilles Stallaert
Keukenchef

Weten wat je eet, proeven wat je eet! Geen gullere keuken als die van moeder natuur! Elk seizoen kijk ik er reikhalzend naar uit! En elke keer verrast me ze evenzeer. De oprechte keuken is die keuken dat recht spreekt, en dat proef je.... als de gasten genieten, geniet ik ook!

Noortje Claes
Noortje Claes
Zaalverantwoordelijke

Het beste van mezelf geven om de gasten warm welkom te heten, gastvrij door hun dag te loodsen en hun een dag te laten beleven, beter dan ze durfden dromen. Dit samen met ons hele team geeft mij een onwaarschijnlijke voldoening .

Heidi Diricks
Heidi Diricks

Als "ancien" van het team sta ik in voor de perfecte opvolging van orde en netheid in de keuken. Creativiteit is mijn stokpaardje! Zorgen voor de goede spirit, telkens met een lach.

Nancy De Ruyter
Nancy De Ruyter

Verantwoordelijk voor de orde en netheid van keuken tot feestzaal en sanitaire voorzieningen en dit met een goede discipline en structuur. Een werkomgeving met als resultaat een feestelijk gevoel!

Justin Zywchyn
Justin Zywchyn
Logistiek medewerker

Het leven is mooi en alles komt goed!

Wilt u uw eigen ongedwongen privéfeest in een prachtige setting, of een gezellige avond met uw collega's? En dit met een karaktervolle keuken die danst tussen onze Vlaamse roots en topproducten van eigen bodem

Contacteer ons