De pure smaak van traditie.

Smakelijk feesten!

We trachten ‘een goed feest’ terug naar de essentie te brengen: 
Gezellig, Ongedwongen, En puur ... ! 

Maar waarom kiest ’t Driessent voor een varken als mascotte? Dat is de hamvraag!

PIGment

’t Driessent geeft kleur aan elk feest. Net zoals er van varkensvlees in de keuken helemaal niets verloren gaat – en het hele varken van de poten tot de oren toe wordt gebruikt, haalt het feest-team van ’t Driessent alles uit de kast om van uw feest een onvergetelijke ervaring te maken.

De pure smaak van traditie

In de keuken trekt ’t Driessent voluit de kaart van lokale, kwaliteitsvolle producten.  De menu’s zijn een ode aan de authentieke Vlaamse keuken. Een knipoog naar onze bourgondische traditie. Robuust en karaktervol. Zonder extreme smaakcombinaties of decoratieve tierlantijntjes. 

Over ons

Spaarvarken

Een aangename setting, een vlotte bediening, een gezellige sfeer en… Lekker eten en drinken. Feesten in haar puurste vorm. Zonder stijve kantjes en dure franjes. Dat is het handelsmerk van ’t Driessent. En als je alle franjes herleidt tot smaakvolle details, hoeft lekker en gezellig feesten ook helemaal niet duur te zijn. 

Geen onderdelen gevonden...

Wilt u uw eigen ongedwongen privéfeest in een prachtige setting, of een gezellige avond met uw collega's? En dit met een karaktervolle keuken die danst tussen onze Vlaamse roots en topproducten van eigen bodem

Contacteer ons